Ammattitaidolla. Yksilöllisesti. Kehityksen kärjessä.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Tietotekniikan ja ATK-tukipalveluiden myynti pääkaupunkiseudulla

Kartoitamme tilanteesi ja Cealyn asiantuntija voi auttaa sinua tietokoneen, tablet-tietokoneen, ohjelmiston, älypuhelimen tai Smart TV:n ostossa eri vaihtoehtojen välillä.

Viihde-elektroniikan asennuspalvelut

Asiantuntijamme hoitaa digiongelmasi kuntoon kotonanne. Laitteita ei tarvitse kuljettaa mihinkään. Meiltä saat asennusapua Smart TV:n, BlueRay:n, tallentavan digiboksin, kotiteatterin, maksukanavien tai suoratoistopalvelun (Netflix, HBO, Viaplay) asentamiseen. Korjaamme Google Chromecast yhteysongelmat ja teemme digilaitteille uusimpien ohjelmistoversioiden päivittämisen.

Avullamme saat kodin digilaitteiden ongelmatilanteet ratkaisua vaivattomasti ja pääset nauttimaan rentouttavasta viihdetarjonnasta. Uuden television, tallentavan digiboksin, elokuvakanavien tai tietokoneen käyttöönotto on nyt helpompaa kuin koskaan!

Cealyn asiantuntija asentaa puolestasi uuden TV:n, digiboksin tai kotiteatterin, viihdepaketin (DNA TV, Elisa Viihde, Telia TV) ja opastaa sinua laitteiden vaivattomaan käyttöön.
Älä jää yksin digiongelmiesi (TV/DVD/ BlueRay/digiboksi/maksukanava) kanssa, vaan tilaa meidät avuksesi.

Kysy myös kattavaa tukipalveluamme

Myymme yrityksille ja järjestöille asiantuntevaa tukipalvelua, joka auttaa käyttäjiä tietokoneeseen, toimisto-ohjelmiin ja it-palveluihin liittyvissä pulmissa. Usein pk-yritysten käyttäjätuen tarpeet ovat niin vähäiset, että ei ole kannattavaa palkata omaa vakituista IT-tukihenkilöä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kerro meistä kavereillesi