Ammattitaidolla. Yksilöllisesti. Kehityksen kärjessä.

Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä!

Laitteistoratkaisut kotitalouksille, pk-yrityksille ja yhteisöille

Kannettava-tietokone, tabletti vai älypuhelin? Mitä vain haluat ja mikä parhaiten sopii tarpeisiisi. 

Kartoitamme tilanteesi ja teemme tarjouksen kokonaistoimituksesta, joka sisältää tietokoneen tai mobiililaitteen varusteltuna haluamallasi tavalla, haluamillasi palvelulla, tietoturva asennettuna, kotiin toimitettuna, paikalleen asennettuna sekä nettiin kytkettynä. 

Tabletti on vaivaton valinta aktiivisille netin käyttäjille

Kosketusnäytölliset tabletit sopivat kaikenikäisille käyttäjille ja kaikkiin tilanteisiin. Tabletit soveltuvat hyvin sekä työ- ja viihdekäyttöön. Voit katsella elokuvia, pelata pelejä ja kuunnella musiikkia tabletin avulla tai surffailla netissä kotisohvallasi, mökillä tai vaikkapa lentokentällä. Tabletti on helppo kuljettaa mukanaan myös työssä paljon matkustavalle. 

Tarjolla ovat Android-käyttöjärjestelmän tabletit sekä iOS-käyttöjärjestelmän iPad-tabletit. Voit hankkia tabletin pelkästään WiFillä varustettuna (tarvitsee langattoman tukiaseman päästäkseen nettiin) tai 4G-mobiililaajakaistalla varustettuna. Tabletti räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan kuten kannettava tietokonekin ja käytön opastus kuuluu asiaan. Säädämme laitteen asetukset tarpeisiisi sopivaksi, asennamme ohjelmistot vanhasta laitteesta uuteen sekä teemme tarvittaessa varmuuskopiot. Luonnollisesti lyhyt käytön opastus kuuluu asiaan. Tabletti-tietokone on verraton hankinta kenelle tahansa, joka haluaa helpon ja ylläpidon osalta vaivattoman laitteen käyttöönsä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kattavaa asennus- ja tukipalvelua pääkaupunkiseudulla

Tarjoamme asiantuntevan asennus- ja tukipalvelun yritys- ja yhteisöasiakkaille sekä kotitalouksille. Palvelemme tarpeen mukaan myös paikan päällä. Täyden palvelun yrityksenä tuomme ja asennamme laitteistot tarvittaessa toimitilaasi tai kotiisi ja annamme käyttöopastuksen.

Kerro meistä kavereillesi