Tietokonehuolto

Tietokoneen säännöllinen huolto pitää koneen nopeana ja estää haittaohjelmien pääsyn tietokoneelle. 

Huolto pitää tietokoneen kunnossa

Kannettava tietokone ja pöytäkone tarvitsevat tasaisin väliajoin suoritettua huoltoa ja päivitystä toimiakseen kunnolla. Ohjelmallinen tietokonehuolto pitää tietokoneesi nopeana ja ehkäisee haittaohjelmien pääsyä koneeseen.

Kun tietokoneen vuosihuolto on tehty, ohjelmistot käynnistyvät nopeammin ja kovalevylle vapautuu lisää tilaa. Päivitetty kone on turvallinen ja puhdistettu sujuvaa käyttöä haittaavista vakoiluohjelmista ja hidasteista. Ammattitaidolla tehty vuosihuolto lisää myös tietokoneen elinikää ja parantaa suorituskykyä.

040 505 7666

Milloin tietokone tarvitsee huoltoa

Tietokone kannattaa huoltaa esimerkiksi silloin, kun huomaat tietokoneesi selvästi hidastuneen, laite pysähtelee käytön aikana tai netti tai ohjelmisto käynnistyy hitaasti. Myös tietoturvan tarkastus ja seurantatietojen puhdistus on hyvä tehdä säännöllisesti. 

Tietokoneen hitauteen voi olla monia syitä, mutta usein syy löytyy tietokoneen keskusmuistista. Tällöin auttaa muistin siivoaminen ja tyhjentäminen turhasta tiedosta. Ennen tietokoneen muistin tyhjentämistä kannattaa miettiä, mitä olemassa olevia tiedostoja haluaa säilyttää ja ottaa ne talteen. 

Tietokoneen vuosihuolto sisältää

Tarjoamme tietokoneen vuosihuoltoja ja muita palveluita kotitalouksille ja yrityksille Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan alueilla. 

  • Windows-tietokoneen nopeuttaminen ja käynnistyksen optimointi

  • Muistin ja prosessorikuorman tarkastaminen

  • Väliaikaistiedostojen poistaminen

  • Kovalevyn tiedostojen eheytys ja optimointi

  • Verkkoyhteyden toiminnan tarkastus, nopeuden mittaus, WLAN-verkon suojaus ja uusimmat päivitykset

  • Selaimen ja ohjelmistojen päivitys sekä ohjelmistojen käynnistyksen nopeuttaminen

  • Tietoturvan optimointi, palomuurin ja virustorjunnan tarkastus sekä päivitys

  • Tarvittaessa suositus jatkotoimenpiteistä

Muista kotitalousvähennys

Tiesithän, että yksityishenkilöt voivat saada palveluistamme kotitalousvähennystä.  Kun tilaat meiltä tietokonehuollon, on työn osuus kotitalousvähennyskelpoista. Kysy meiltä lisää kotitalousvähennyksestä. 

cealy mummo

Tietokonehuollon hinta

Tietokoneen vuosihuolto
89 € / h (sis. alv 24 %)
Työveloitus alkaa vasta kohteessa, minimiveloitus 1 h
Matkakustannus 0,50 €/km

cealy pappa

Luotettavat asiantuntijamme Tekevät Tietokoneen vuosihuollot kotonasi tai yrityksesi tiloissa. Ota yhteyttä ja tilaa huolto jo tänään.

040 505 7666