TV-asennus, digiboksin asennus ja kodin    digilaitteistojen asennus Helsingin seudulla

Asennamme kodin viihde-elektroniikkalaitteet, ratkaisemme toimintaongelmat ja opastamme käytössä

Cealy Oy on digiasiantuntijasi Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla. Meiltä hoituu niin TV-asennus kuin kanavien virityskin, kodin viihdepaketin käyttöönotto sekä kaikki muu viihde-elektroniikkalaitteiden asennuksista, käyttöönottoihin ja opastuksiin. Katso ohesta, missä kaikissa tilanteissa voit apuumme turvautua ja ota empimättä yhteyttä. Sovitaan aika, niin tulemme kotiisi hoitamaan laiteasiat kuntoon, niin pääset nauttimaan viihdetarjonnasta helposti ja nopeasti!

Palvelemme esimerkiksi silloin, kun:

  • TV-kanavien viritys antenni- tai kaapeliverkkoon ei onnistunut, TV-signaalia ei löydy, TV-kuva pikselöityy tai kanavia puuttuu.
  • Uuden Smart-television käyttöönotto ei onnistu, TV maksukortti ei löydä tilattuja maksukanavia tai uuden TV:n asennus, kanavien viritys ja ohjelmistopäivitys on hankalaa.
  • Chromecast-mediatoistimen asennus ei onnistu tai Android-laitteen suoratoisto ei näy TV:ssä.
  • Lisälaitteiden kytkentä ei onnistu (Blu-rayn, kotiteatterin, soundbar-kaiuttimen, langattoman näppäimistön tai digiboksin asennus on vaivalloista).
  • Äly-TV:n nettiyhteys ei toimi tai Smart TV:n sovellusten käyttöönotto on vaikeaa.
  • Tilaamasi digiboksin (Apple TV, DNA TV Hubi, Elisa Viihde, Telia TV) kanavat eivät näy, kuva pätkii tai suoratoistopalvelu ei näy (C More, HBO, Primevideo, Viaplay).
  • TV-ohjelmien tallennus digiboksiin, ulkoiselle usb-kovalevylle tai pilvipalveluun ei toimi.

Hoidamme kaikki tarvittavat asennustyöt alusta loppuun, aina mahdolliseen verkon suojaukseen asti. Teemme myös digilaitteille uusimpien ohjelmistoversioiden päivityksen ja testauksen. Opastamme laitteiden ja ohjelmien oikeaoppisessa käytössä.

Älä jää yksin digiongelmiesi kanssa – tukeudu meihin!

Soita tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella, jos esim. TV-asennus pöydälle tai muut asennus- palvelumme ovat tarpeen. Saat toimivat laitteet, säästät samalla aikaa ja hermoja. Kotiisi tuotava palvelumme helpottaa huomattavasti elämää, sillä sinun ei tarvitse lähteä kuljettamaan laitteita mihinkään.

Kodin viihdelaitteiden ja tv:n asennushinta 69 € / h (sis. alv 24 %).
Minimiveloitus 1 h,  laskutusyksikkö 0,5 h + matkakustannus 0,5 €/km.